Szakembereket, egyetemi hallgatókat keresünk, akik az európai uniós Safer Internet Center keretein belül biztonságos internethasználattal kapcsolatos órákat tartanának iskolákban, gyerekeknek, szülőknek és tanároknak.

A 21. Safer Internet Day/Biztonságos Internet Naphoz kapcsolódóan különleges, internetbiztonsággal kapcsolatos programot szerveztünk február 6-án, a Telekom Székházban.

A 21. Biztonságos Internet Napot 2024. február 6-án tartjuk a Magyar Telekom Székházban. A gyerekeknek interaktív foglalkozással készülünk, a felnőttek pedig tudatosságnövelő előadásokat hallhatnak ismert szakemberektől.

Február 6-án rendezzük meg a Magyar Telekom Székházban, ahol a gyerekek interaktív játékokban vehetnek részt, a felnőttek pedig izgalmas előadásokat hallhatnak.

Káros tartalmat talált az interneten?
Bejelentem!
Better Internet for Kids

Better Internet for Kids

AZ EURÓPAI UNIÓ ÁLTAL 2014-BEN INDÍTOTT PROGRAMBAN AZ EURÓPAI ISKOLAHÁLÓZAT (EUN) ÉS AZ INTERNET HOTLINE-OK NEMZETKÖZI SZÖVETSÉGE (INHOPE) MŰKÖDÖTT EGYÜTT 11 ORSZÁG 24 SZERVEZETÉVEL.

Támogatóink

XIII. Média- és Internetkonferencia

XIII. Média- és Internetkonferencia

Idén szeptember 18-19-én rendezzük meg a XIII. Média- és Internetkonferenciát a Magyar Telekom Székházban.

"Biztonságosabb internetet a fiataloknak" címmel 13. alkalommal szervez Média- és internetkonferenciát a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat, az EU Safer Internet Program támogatásával. A rendezvény időpontja: 2023. szeptember 18-19., helyszíne pedig ezúttal a Magyar Telekom Székház. 

A konferencia részletes programja hamarosan elérhető lesz honlapunkon.

Az eseményen való részvétel INGYENES, de regisztrációhoz kötött!

REGISZTRÁLJON MOST!