Kapcsolat ikonok

Oktatási anyagok

Digitális Galaxis

digitális galaxis

 

A KOBAK könyvsorozat Digitális Galaxis letölthető kötete az 1997-2017 közötti Médiakonferenciákhoz végzett alapkutatásokat foglalja össze, ismerteti, és húsz év médiahasználati tendenciáit elemzi. 

 

Digitális Galaxis letöltése

 

SAFEBOOK

A Facebook egy szuper hely, rengeteg hasznos és mókás dologra jó. De hogy játék és szórakozás maradjon a használata, tarts be néhány egyszerű szabályt! Nézd meg miket ajánlunk neked!

 

Facebook

 

A SAFEBOOK infografika letöltése

EGY GYEREKSZOBA TITKAI

gyerekszoba.png 

Szórólap szülőknek arról, milyen veszélyek leselkednek a gyerekekre az internet világában, mire kell vigyázni.

Egy gyerekszoba titkai szórólap letöltése

WEB WE WANT

www.png
A Web We Want kiadványt az Insafe hálózat központilag készítette az európai iskolák számára. A tizenéveseknek szóló munkafüzet többek között a jogok és kötelességek kérdéskörét járja körül, és arra ösztönzi a fiatalokat, hogy gondolkodjanak saját maguk és kortársaik viselkedéséről.

Fiatalok számára készült munkafüzet letöltése

A tanári kézikönyvben található óratervek olyan ötleteket és feladatokat tartalmaznak, amelyek fejlesztik a fiatalok kreativitását és kritikus gondolkodás módját, ami nélkülözhetetlen ahhoz, hogy tartalmas és teljes életet éljenek. 

Tanári kézikönyv letöltése 

INSTAGRAM ÚTMUTATÓ SZÜLŐKNEK

instagram.png

Miért olyan népszerű az Instagram a fiatalok körében? Hogyan kell használni, milyen előnyei, hátrányai és veszélyei vannak? Tájékoztatónkból megtudhatja.

Instagram útmutató letöltése

Káros tartalmat talált az interneten?
Bejelentem!
Better Internet for Kids

Better Internet for Kids

AZ EURÓPAI UNIÓ ÁLTAL 2014-BEN INDÍTOTT PROGRAMBAN AZ EURÓPAI ISKOLAHÁLÓZAT (EUN) ÉS AZ INTERNET HOTLINE-OK NEMZETKÖZI SZÖVETSÉGE (INHOPE) MŰKÖDÖTT EGYÜTT 11 ORSZÁG 24 SZERVEZETÉVEL.

Támogatóink