Oktatási anyagok

Digitális Galaxis

digitális galaxis

 

A KOBAK könyvsorozat Digitális Galaxis letölthető kötete az 1997-2017 közötti Médiakonferenciákhoz végzett alapkutatásokat foglalja össze, ismerteti, és húsz év médiahasználati tendenciáit elemzi. 

 

Digitális Galaxis letöltése

 

SAFEBOOK

A Facebook egy szuper hely, rengeteg hasznos és mókás dologra jó. De hogy játék és szórakozás maradjon a használata, tarts be néhány egyszerű szabályt! Nézd meg miket ajánlunk neked!

 

Facebook

 

A SAFEBOOK infografika letöltése

EGY GYEREKSZOBA TITKAI

gyerekszoba.png 

Szórólap szülőknek arról, milyen veszélyek leselkednek a gyerekekre az internet világában, mire kell vigyázni.

Egy gyerekszoba titkai szórólap letöltése

WEB WE WANT

www.png
A Web We Want kiadványt az Insafe hálózat központilag készítette az európai iskolák számára. A tizenéveseknek szóló munkafüzet többek között a jogok és kötelességek kérdéskörét járja körül, és arra ösztönzi a fiatalokat, hogy gondolkodjanak saját maguk és kortársaik viselkedéséről.

Fiatalok számára készült munkafüzet letöltése

A tanári kézikönyvben található óratervek olyan ötleteket és feladatokat tartalmaznak, amelyek fejlesztik a fiatalok kreativitását és kritikus gondolkodás módját, ami nélkülözhetetlen ahhoz, hogy tartalmas és teljes életet éljenek. 

Tanári kézikönyv letöltése 

INSTAGRAM ÚTMUTATÓ SZÜLŐKNEK

instagram.png

Miért olyan népszerű az Instagram a fiatalok körében? Hogyan kell használni, milyen előnyei, hátrányai és veszélyei vannak? Tájékoztatónkból megtudhatja.

Instagram útmutató letöltése

 

Kepregeny_2022

 

XI. Médiakonferencia1o.

kérdőív

 

Káros tartalmat talált az interneten?
Bejelentem!
Better Internet for Kids

Better Internet for Kids

AZ EURÓPAI UNIÓ ÁLTAL 2014-BEN INDÍTOTT PROGRAMBAN AZ EURÓPAI ISKOLAHÁLÓZAT (EUN) ÉS AZ INTERNET HOTLINE-OK NEMZETKÖZI SZÖVETSÉGE (INHOPE) MŰKÖDÖTT EGYÜTT 11 ORSZÁG 24 SZERVEZETÉVEL.

Támogatóink