Kapcsolat ikonok

Sikeres a Lájkvadász társasjáték

Sikeres a Lájkvadász társasjáték

Új társasjátékunk, a Lájkvadász 1000 példányban készült el a Biztonságos Internet Nap alkalmából.

A játék vicces, könnyed formában mutatja be, hogy mit ne tegyünk az interneten, és mi az, amire figyelnünk kell például a személyes adataink megosztását illetően. 

"Gépeden bekapcsoltad a tűzfalat és jogtiszta vírusirtót is telepítettél. Dobj újra! 100 lájkot kapsz."

A játék nagyszerű szórakozás lehet osztályfőnöki órára, informatika órára. Amellett, hogy vidám közösségi tevékenység, a diákok nagyon sokat tanulhatnak belőle. Ajánljuk általános iskola felső tagozatos és középiskolás osztályoknak.

"Trollkodsz az interneten? Lépj vissza kettőt vagy fizess 1000 lájkot!"

 

tábla.jpg

A Lájkvadászt egyszerre 8 játékos játszhatja. A szabály nagyon egyszerű mindenkinek, aki ismeri az Activity és a Gazdálkodj okosan! játékok menetét. Bizonyos mezőkön feladatkártyákat kell húzni, más mezőkön asszociációs kártyákat. Mindegyik kártyához egy vicces vagy elgondolkodtató történet kapcsolódik a netes ismerkedésről vagy az adatvédelemről. 

"Bejelentetted a biztonsagosinternet.hu oldalon, hogy a strandon készült fényképedet gusztustalan kommentekkel kiegészítve feltették egy internetes oldalra. Szóltál a szüleidnek is. Lépj előre hatot!"

A Biztonságos Internet Nap alkalmából 200 példányt küldtünk ki a felhívásra jelentkező iskoláknak, és azóta több mint 100 példányra érkezett megrendelés. A tavaszi félév folyamán további 800 társast fogunk kiosztani, főleg a Digitális Témahét programjainak keretében.

"Mi a KÉK VONAL ingyenes előtag nélkül hívható száma? Ha nem tudod, nézd meg az interneten! Jó megoldás esetén 100 lájk."

A felhívásra még lehet jelentkezni.

Rendelje meg az ingyenes társasjátékot iskolája számára a sip@gyermekmento.hu email címen, és játsszunk együtt a biztonságos internetért!

"Sorolj fel a mobiltelefonos alkalmazások közül hármat és mondd el, mik az előnyei! 300 lájk a jutalmad."

Káros tartalmat talált az interneten?
Bejelentem!
Better Internet for Kids

Better Internet for Kids

AZ EURÓPAI UNIÓ ÁLTAL 2014-BEN INDÍTOTT PROGRAMBAN AZ EURÓPAI ISKOLAHÁLÓZAT (EUN) ÉS AZ INTERNET HOTLINE-OK NEMZETKÖZI SZÖVETSÉGE (INHOPE) MŰKÖDÖTT EGYÜTT 11 ORSZÁG 24 SZERVEZETÉVEL.

Támogatóink