Kapcsolat ikonok

Pályázati felhívás – Képviseld hazánkat Brüsszelben!

Pályázati felhívás – Képviseld hazánkat Brüsszelben!

A Safer Internet Program felhívása 13-19 éves fiatalok részére: Idén november 18-20. között rendezik meg Brüsszelben a Safer Internet Forumot, amelyen Magyarország is részt vesz. A magyarországi Safer Internet Program ehhez olyan, lelkes, 13-19 év közötti fiatalok jelentkezését várja, akik szívesen képviselnék hazánkat az eseményen. A pályázók közül végül egy fiatal utazhat Brüsszelbe.

A jelentkezés feltételei: magyar és angol nyelvű motivációs levél, hogy miért szeretnének csatlakozni a programhoz; az őszi időszakban részvétel online meetingeken. A brüsszeli helyszínen más fiatalokkal együtt aktív részvétel a programokon. Részvétel tananyagok, internetbiztonsági kiadványok, videók készítésében, véleményezésében.

A jelentkezés határideje: 2018. július 2., hétfő 16 óra
sip@gyermekmento.hu e-mail címen.

A beérkezett anyagokból a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat, mint a Safer Internet Program koordinátora választja ki azt az egy személyt, aki képviselheti hazánkat az őszi eseményen.
A végleges döntésről minden pályázót értesítünk.

További információ:

Pethő Zsófia

dr. Baracsi Katalin
SIP Youth koordinátor
Tel: +36 1 475 7027 ,
+36 30 436 37 67,
+36 70 70 80 571
Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat    
petho@gyermekmento.hu
Tel.: +36 20 514 64 12
Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat
baracsi.katalin@gyermekmento.hu

 

Káros tartalmat talált az interneten?
Bejelentem!
Better Internet for Kids

Better Internet for Kids

AZ EURÓPAI UNIÓ ÁLTAL 2014-BEN INDÍTOTT PROGRAMBAN AZ EURÓPAI ISKOLAHÁLÓZAT (EUN) ÉS AZ INTERNET HOTLINE-OK NEMZETKÖZI SZÖVETSÉGE (INHOPE) MŰKÖDÖTT EGYÜTT 11 ORSZÁG 24 SZERVEZETÉVEL.

Támogatóink