Kapcsolat ikonok

Oktatónk, Kovács Márta munkában

Oktatónk, Kovács Márta munkában

Oktatónk, Kovács Márta a 2017 -es nyár hőségtől terhelt napjain dolgozik, az ő fotóin keresztül mutatjuk be most a Safer Internet Program keretén belül végzett munkáját.  Katt a címre! 

Márta pedagógusként és fejlesztőként, a terület szakértőjeként is gyakorlott és felkészült az internetbiztonság oktatás témájából.

Most a XXII. kerületi napközis táborban, tanítja a gyerekeket, mutatja be nekik az internet tudatos használatának tippjeit és trükkjeit. Márta a Safer Internet Program keretében tartott foglalkozásain 1-8.-osztályos korú gyerekek vesznek részt. Az órákat több helyszínen, több alkalommal tartotta, egy alkalommal 15-30 gyerek vett részt a foglalkozásokon.  Jó gyakorlata rámutat arra, hogy informális keretek között, nem tanórán, akár hőségben is lehet és érdemes is ezzel a témával foglalkozni, mert a gyerekeket is annyira érdekli, hogy bevonódnak, figyelnek ilyen körülmények között is.

Hajrá, Márta! 

Káros tartalmat talált az interneten?
Bejelentem!
Better Internet for Kids

Better Internet for Kids

AZ EURÓPAI UNIÓ ÁLTAL 2014-BEN INDÍTOTT PROGRAMBAN AZ EURÓPAI ISKOLAHÁLÓZAT (EUN) ÉS AZ INTERNET HOTLINE-OK NEMZETKÖZI SZÖVETSÉGE (INHOPE) MŰKÖDÖTT EGYÜTT 11 ORSZÁG 24 SZERVEZETÉVEL.

Támogatóink