Kapcsolat ikonok

Így változtatja meg a fiatalok életét a közösségi média - az origo.hu cikke

Így változtatja meg a fiatalok életét a közösségi média - az origo.hu cikke

A cikkben megszólaló két fiatal lány a szorgalmával, tudásával, önfejlesztéssel, önismerettel, előnyös külső adottságaira  is építő tudatos  médiahasználattal építette fel sikeres életét, "személyes márkáját". A biztonságos internethasználatról, a kihasználható előnyökről - sokat lehet tőlük tanulni. Felnőttnek, gyereknek egyaránt. Az origo.hu - Balogh Tamás Márk - cikkének ajánlója és linkje a címre kattinva érhető el.

"Rengeteg új lehetőséget, de bizonyos veszélyeket is rejt a közösségi média. Míg régen elég volt a valós életben megfelelni, addig a mai fiataloknak ugyanilyen fontos az is, hogy az online világban eleget tegyenek az elvárásoknak. Lassan már összemosódik a két dolog, és mintha fontosságuk is egyre inkább kiegyenlítődne. Ha valaki elég ügyes, akkor biztosíthatja megélhetését és hosszú távú karrierjét akár azzal is, ha jól tudja használni a különböző közösségi portálokat. A témáról Erdei Pannival és Rácz Barbarával beszélgettünk."

Balogh Tamás Márk cikke 2017. szeptember 19-én jelent meg az origo.hu- n: 

http://www.origo.hu/gazdasag/20170913-a-fiatalok-szamara-kulcsfontossagu-a-kozossegi-media.html

Káros tartalmat talált az interneten?
Bejelentem!
Better Internet for Kids

Better Internet for Kids

AZ EURÓPAI UNIÓ ÁLTAL 2014-BEN INDÍTOTT PROGRAMBAN AZ EURÓPAI ISKOLAHÁLÓZAT (EUN) ÉS AZ INTERNET HOTLINE-OK NEMZETKÖZI SZÖVETSÉGE (INHOPE) MŰKÖDÖTT EGYÜTT 11 ORSZÁG 24 SZERVEZETÉVEL.

Támogatóink