Szakembereket, egyetemi hallgatókat keresünk, akik az európai uniós Safer Internet Center keretein belül biztonságos internethasználattal kapcsolatos órákat tartanának iskolákban, gyerekeknek, szülőknek és tanároknak.

A 21. Safer Internet Day/Biztonságos Internet Naphoz kapcsolódóan különleges, internetbiztonsággal kapcsolatos programot szerveztünk február 6-án, a Telekom Székházban.

A 21. Biztonságos Internet Napot 2024. február 6-án tartjuk a Magyar Telekom Székházban. A gyerekeknek interaktív foglalkozással készülünk, a felnőttek pedig tudatosságnövelő előadásokat hallhatnak ismert szakemberektől.

Február 6-án rendezzük meg a Magyar Telekom Székházban, ahol a gyerekek interaktív játékokban vehetnek részt, a felnőttek pedig izgalmas előadásokat hallhatnak.

Káros tartalmat talált az interneten?
Bejelentem!
Better Internet for Kids

Better Internet for Kids

AZ EURÓPAI UNIÓ ÁLTAL 2014-BEN INDÍTOTT PROGRAMBAN AZ EURÓPAI ISKOLAHÁLÓZAT (EUN) ÉS AZ INTERNET HOTLINE-OK NEMZETKÖZI SZÖVETSÉGE (INHOPE) MŰKÖDÖTT EGYÜTT 11 ORSZÁG 24 SZERVEZETÉVEL.

Támogatóink

Médiakonferencia 2020

Médiakonferencia 2020

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat minden évben szervez egy nemzetközi konferenciát:

Ez páros években egy internetkonferencia, „Az internet hatása a gyermekekre és fiatalokra”  címmel, az Európai Unió Safer Internet Program támogatásával, páratlan években pedig egy médiakonferencia „A média hatása a gyermekekre és fiatalokra” címmel.

Az idei kétnapos internetkonferencia tervezett időpontja

2020. szeptember 29-30.,

helyszíne a Magyar Tudományos Akadémia.

A programot az Európai Unió Safer Internet Programja támogatja.