A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ), a Belügyminisztérium és az Országos Rendőr-főkapitányság ünnepélyes keretek között együttműködést írt alá.

Október 1.-2. között rendezte meg a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) a X. Nemzetközi Médiakonferenciát a Magyar Tudományos Akadémián, az EU Safer Internet Program támogatásával.2019. október 1-2. (kedd-szerda),Budapest, Magyar Tudományos Akadémia. Részletek és főbb megállapítások: 

Október 1-2-án rendezi meg a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) a X. Nemzetközi Médiakonferenciát a Magyar Tudományos Akadémián.  Az eseményre 33 hazai és nemzetközi előadó várható. A konferenciát a neten is lehet követni. 

Folytatódik a X. Nemzetközi Médiakonferencia a Magyar Tudományos Akadémián. 
2019. október 2., szerda, 10:00-15:30
Magyar Tudományos Akadémia 
Budapest, Széchenyi István tér 9, 1051
Szeretettel várunk mindenkit a hallgatóság körében!

Élő közvetítés az alábbi linken lehet követni:
https://youtu.be/ZzhQJL6-sCQ

A jelentkezési határidő meghosszabbítva: 2019. 09.29. éjfél!

A    Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat 1998 óta 10. alkalommal rendezi meg nemzetközi médiakonferenciáját, melynek címe "A média hatása a gyermekekre és fiatalokra".  Az idei konferencia fókuszában a média hatása, különös tekintettel annak a különböző generációkra tett hatása, jó gyakorlatok, és a felhasználók tartalomfogyasztásának az elemzése áll. A részletes program és az előadók listája ld. a címre kattintva. 

Káros tartalmat talált az interneten?
Bejelentem!
Better Internet for Kids

Better Internet for Kids

AZ EURÓPAI UNIÓ ÁLTAL 2014-BEN INDÍTOTT PROGRAMBAN AZ EURÓPAI ISKOLAHÁLÓZAT (EUN) ÉS AZ INTERNET HOTLINE-OK NEMZETKÖZI SZÖVETSÉGE (INHOPE) MŰKÖDÖTT EGYÜTT 11 ORSZÁG 24 SZERVEZETÉVEL.

Támogatóink

XIII. Média- és Internetkonferencia

XIII. Média- és Internetkonferencia

Idén szeptember 18-19-én rendezzük meg a XIII. Média- és Internetkonferenciát a Magyar Telekom Székházban.

"Biztonságosabb internetet a fiataloknak" címmel 13. alkalommal szervez Média- és internetkonferenciát a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat, az EU Safer Internet Program támogatásával. A rendezvény időpontja: 2023. szeptember 18-19., helyszíne pedig ezúttal a Magyar Telekom Székház. 

A konferencia részletes programja hamarosan elérhető lesz honlapunkon.

Az eseményen való részvétel INGYENES, de regisztrációhoz kötött!

REGISZTRÁLJON MOST!