Félmillió gyermek és felnőtt a Városligetben a Gyermekmentő Szolgálat kétnapos Gyermeknapján.  A Safer Internet Program sátrában tízezre jártak! Részletek és fotók a címre kattintva.

Ahol emberek vannak, konfliktusok is vannak, nincs ez másént az online térben sem. De mindig van megoldás, mutatunk néhány videót is erről! Katt a címre!

A Safer Internet Program  játékokkal, internetbiztonságról szóló interaktív foglalkozásokkal, ajándékokkal várja a látogatókat a gyermeknapon is! 2017. május 27-28.

Mindössze pár perces kisfilm, kedves kis történet két tinédzser kellemes cseteléséről..Vagy valami egészen másról? Minden tizenévesnek és felnőttnek ajánlható ez a reklámfilm, akik használják a közösségi médiát, vagy ismerkedésre is jónak tartják az internetes eszközöket. Folytatáshoz katt a címre!

Káros tartalmat talált az interneten?
Bejelentem!
Better Internet for Kids

Better Internet for Kids

AZ EURÓPAI UNIÓ ÁLTAL 2014-BEN INDÍTOTT PROGRAMBAN AZ EURÓPAI ISKOLAHÁLÓZAT (EUN) ÉS AZ INTERNET HOTLINE-OK NEMZETKÖZI SZÖVETSÉGE (INHOPE) MŰKÖDÖTT EGYÜTT 11 ORSZÁG 24 SZERVEZETÉVEL.

Támogatóink

XIII. Média- és Internetkonferencia

XIII. Média- és Internetkonferencia

Idén szeptember 18-19-én rendezzük meg a XIII. Média- és Internetkonferenciát a Magyar Telekom Székházban.

"Biztonságosabb internetet a fiataloknak" címmel 13. alkalommal szervez Média- és internetkonferenciát a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat, az EU Safer Internet Program támogatásával. A rendezvény időpontja: 2023. szeptember 18-19., helyszíne pedig ezúttal a Magyar Telekom Székház. 

A konferencia részletes programja hamarosan elérhető lesz honlapunkon.

Az eseményen való részvétel INGYENES, de regisztrációhoz kötött!

REGISZTRÁLJON MOST!