Safer Internet Program feladata a gyerekek tudatos internethasználatának fejlesztése. Ehhez elkerülhetetlenek a szülők. Nekik szól ez a cikk,  8 kérdés-válasz, amit a szerző SIP oktatóként  és szülőként szerzett tapasztalatai inspiráltak.

Lájkvadász cikk következik, a szó valódi értelmében! Egy újabb, évek óta a Safer Internet Programban(SIP) dolgozó munkatársunk bemutatásával folytatjuk az interjúsorozatunkat: a virtuális színpadon a Lájkvadász társasjátékot kifejlesztő oktatónk: Preszl Éva!

" A jövő itt van és soha sem ér véget" - a Teleházak közösséget építeni és oktatni is tudnak, óriási szerepük van a digitális kultúra terjesztésében. Erről is szól 2019. március 26-án Kajdacson ez az érdekes konferencia, ahol Kurkó Zsuzsánna, a Saferinternet Magyarország Program koordinátorais részt vesz, valamint dr. Baracsi Katalin, a , internetjogász, a SIP oktatója, szakértője pedig  előadóként és szekcióvezetőként lesz jelen a Digitális eszközök az oktatásban témakörben. További részletek a címre kattintva! Minden érdeklődőt szeretettel várnak!

"Elstartolt a Digitális Immunerősítő Program roadshow-ja. Az első vidéki állomás a Pécsi Kodály Zoltán Gimnázium volt."- írja 2019. május 23-án a Facebook-oldalán a  Digitális Immunerősítő Program , az Új Nemzedék Központ szervezésében. A Safer Internet Program munkatársai és a Lájkvadász társasjáték is jelen volt a nagy sikerű rendezvényen. Az alábbi videókban lehet megtekinteni a programot! A DIP oldalán lévő videót ITT lehet megnézni, a YouTube-on a SIP-ről is szóló tudósítást pedig ITT.

Káros tartalmat talált az interneten?
Bejelentem!
Better Internet for Kids

Better Internet for Kids

AZ EURÓPAI UNIÓ ÁLTAL 2014-BEN INDÍTOTT PROGRAMBAN AZ EURÓPAI ISKOLAHÁLÓZAT (EUN) ÉS AZ INTERNET HOTLINE-OK NEMZETKÖZI SZÖVETSÉGE (INHOPE) MŰKÖDÖTT EGYÜTT 11 ORSZÁG 24 SZERVEZETÉVEL.

Támogatóink

XIII. Média- és Internetkonferencia

XIII. Média- és Internetkonferencia

Idén szeptember 18-19-én rendezzük meg a XIII. Média- és Internetkonferenciát a Magyar Telekom Székházban.

"Biztonságosabb internetet a fiataloknak" címmel 13. alkalommal szervez Média- és internetkonferenciát a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat, az EU Safer Internet Program támogatásával. A rendezvény időpontja: 2023. szeptember 18-19., helyszíne pedig ezúttal a Magyar Telekom Székház. 

A konferencia részletes programja hamarosan elérhető lesz honlapunkon.

Az eseményen való részvétel INGYENES, de regisztrációhoz kötött!

REGISZTRÁLJON MOST!