Kapcsolat ikonok

MÁR DIGITÁLIS FORMÁBAN IS ELÉRHETŐ A DIGITÁLIS GALAXIS

MÁR DIGITÁLIS FORMÁBAN IS ELÉRHETŐ A DIGITÁLIS GALAXIS

MÁR DIGITÁLIS FORMÁBAN IS ELÉRHETŐ A GYERMEKMENTŐ SZOLGÁLAT ÁLTAL SZERVEZETT MÉDIAKONFERENCIÁK JUBILEUMI, ÖSSZEFOGLALÓ KÖTETE, A KOBAK KÖNYVSOROZAT „DIGITÁLIS GALAXIS” CÍMŰ DARABJA

LETÖLTÉS

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat tájékoztatási és információs programja keretében 1997 és 2019 között tíz többnapos médiakonferenciát rendezett. Az alkalmanként 70-90 előadó – médiaszakemberek, kutatók, pszichológusok, pedagógusok, jogászok stb. – a felhasználók, a tartalmak és a jogi szabályozás felől közelítették meg a mindenkori médiahasználat aktuális változásait.

A médiakonferenciák előadásait a Gyermekmentő ’KOBAK’ című könyvsorozatában jelentette meg. A 20 év (1997-2017) médiahasználati trendjeit ismertető „Digitális Galaxis” című tanulmány ennek a sorozatnak a 11. kötete. A kiadvány szerzői és szerkesztői Antalóczy Tímea, Danó Györgyi, Kósa Éva és László Miklós.

Káros tartalmat talált az interneten?
Bejelentem!
Better Internet for Kids

Better Internet for Kids

AZ EURÓPAI UNIÓ ÁLTAL 2014-BEN INDÍTOTT PROGRAMBAN AZ EURÓPAI ISKOLAHÁLÓZAT (EUN) ÉS AZ INTERNET HOTLINE-OK NEMZETKÖZI SZÖVETSÉGE (INHOPE) MŰKÖDÖTT EGYÜTT 11 ORSZÁG 24 SZERVEZETÉVEL.

Támogatóink