Meghackelt gyerekek? Avagy hogyan jutnak el a gyerekek bizalmán át a cégvezetők adataihoz?

Örömmel jelentjük, hogy már hatodik alkalommal jelent meg a Better Internet for Kids – kiadvány*, de most először szerepel benne hazai munkatársunk cikke! Dr. Kollár Csaba önkéntes oktatónk írása a  felsővezetők online adatait megkörnyékezők egyik trükkjéről szól, amikor is a vezetők gyermekeinek online elért bizalmával élnek vissza. Címe: Gyermekek a pszichológiai manipulátorok hálójában. A cikkről és a kiadványról a címre kattinva lehet többet olvasni!

A cikkben  érdekesen, izgalmasan, tanulságosan írja le ezt a jelenséget dr. Kollár Csaba. A BIK Bulletin-ben angolul, alább magyarul olvasható az írás.  Megjelenik Facebook-oldalunkon is, köszönjük a megosztásokat!

 Gratulálunk és várjuk a további cikkeket a hazai munkatársaktól!

 *Better Internet for Kids Bulletin- BIK-Bulletin, BIK- Közlöny:

 A  hírlevélként megjelenő, információkban gazdag kiadványnak  célja  mozgalmunk híreit, a különböző országok szervezeteinek tevékenységeit és gondolatait eljuttatni a szereplőkhöz, döntéshozókhoz, résztvevőkhöz, érdeklődőkhöz.   A negyedéves közleményt egész Európában és azon túl is olvassák.  Az egyes számokban összegyűjtve olvashatóak (angolul)  a hírek, kutatások és a különféle forrásokból származó információk a gyermekek és fiatalok internetbiztonságának témaköréről.

Érdemes beleolvasni, hogy mivel foglalkoznak az egyes  európai Biztonságosabb Internet Központok, kutatási szervezetek, az ipari partnerek, a politikai döntéshozók és a szakértők, mivel tudják egymás munkáját segíteni.

(Aki szeretne feliratkozni a hírlevélre, vagy kollégáit feliratkoztatni: itt megteheti, csupán az e-mail cím és neve megadásával:
Ha egyéb kérdés, felvetés, vagy kapcsolatfelvételi  szándék miatt írna nekik valaki, akkor  erre a címre küldjön e-mailt: bik-info@eun.org>.

Káros tartalmat talált az interneten?
Bejelentem!
Better Internet for Kids

Better Internet for Kids

AZ EURÓPAI UNIÓ ÁLTAL 2014-BEN INDÍTOTT PROGRAMBAN AZ EURÓPAI ISKOLAHÁLÓZAT (EUN) ÉS AZ INTERNET HOTLINE-OK NEMZETKÖZI SZÖVETSÉGE (INHOPE) MŰKÖDÖTT EGYÜTT 11 ORSZÁG 24 SZERVEZETÉVEL.

Támogatóink