Agyunkra ment az internet? – Janszky József tudományünnepi előadása videón

Agyunkra ment az internet? – Janszky József tudományünnepi előadása videón

Hogyan alakul ki az internetfüggőség? Milyen kockázatok leselkednek a fiatalokra? Milyen módszerek alkalmazhatók a megelőzésre és a leszoktatásra? A 2016 novemberében a Magyar Tudományos Akadémián tartott  tudományünnepi előadás videófelvételéből minden kiderül! Kattintson a címre a felvétel és a fotók eléréséhez! 

A provokatív cím nem véletlen, hiszen az internet információbőségében éppen az ilyen címek kerülnek versenyelőnybe a figyelmünkért folyó küzdelemben. És vannak, akik számára az interneten mind csábítóbb közelségben elérhető információ nem egyszerűen a tájékozódást vagy a szórakozást szolgálja, hanem függőséget alakít ki.

A videó és a többi információ a "Forrás" címen érhető el. 

Forrás: mta.hu - 2016. DECEMBER 2.

 

pályázat

XI. Médiakonferencia1o.

kérdőív

 

Káros tartalmat talált az interneten?
Bejelentem!

Előadásaink bárki számára ingyenesen megrendelhetők a kurko.zsuzsa@gyermekmento.hu címen. Elsősorban diákok, szülők pedagógusok, szociális munkások és rendőrök számára ajánljuk a Netezz biztonságosan előadásokat!

Várjuk jelentkezését!
Better Internet for Kids

Better Internet for Kids

AZ EURÓPAI UNIÓ ÁLTAL 2014-BEN INDÍTOTT PROGRAMBAN AZ EURÓPAI ISKOLAHÁLÓZAT (EUN) ÉS AZ INTERNET HOTLINE-OK NEMZETKÖZI SZÖVETSÉGE (INHOPE) MŰKÖDÖTT EGYÜTT 11 ORSZÁG 24 SZERVEZETÉVEL.

Támogatóink