Elégedettség

Előadásaink után a szervezőktől gyakran kapunk köszönő levelet.

Ezek közül válogattunk ki párat az alábbiakban. Ajánljuk magunkat!

 

Siklós, tanárnő:

"A ... Általános Iskola és magam nevében szeretném megköszönni a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Magyar Egyesület trénerének Zsuzsának a kiváló munkáját, amit iskolánk diákságának, szülői közösségének és pedagógus karának nyújtott. Továbbá köszönetünket fejezzük ki azért a magas szintű előadásáért, amellyel jelentős mértékben hozzájárult iskolánk sikeres és magas színvonalú oktatásához. Örülünk, hogy lehetőségünk nyílott Zsuzsanna előadásait megtekinteni, melyeket barátságos hangvételben, figyelemfelkeltően, és a téma komolyságához mérten vidáman tartott meg a közönségnek. Nagyon hasznos és fontos ismeretekkel vértezte fel tanulóinkat, melyeket minden bizonnyal kamatoztatni fognak a továbbiakban. Úgy érezzük, hogy Zsuzsa idegen emberként jött iskolánkba, de mint barát távozott. Sok sikert kívánunk további munkájához!"

Sümeg, tanár:

„Nagyon jó volt az előadás, mi köszönjük! A bárányos videó szerintem maradhat nagyobbaknak is, mert úgy hallom az tetszett nekik a legjobban!”

Budapest, tanárnő:

„Köszönjük, hogy Tamás eljött hozzánk az Apáczaiba előadást tartani! A gyerekek számára nagyon hasznos volt. nagyon pozitívan értékelték az előadást és Tamást is :)”

Paks, Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórum, szervező:

„F.T. előadásának nagyon jó visszhangja volt: profi,részletes és igen tartalmas, információban gazdag előadást hallhattunk tőle.”

Kiskunhegyes, tanár:

„Nagyon örültünk és mindenki nagyon meg volt elégedve az előadásokkal!
A jövő években is számítunk Önökre és más intézményeknek is ajánlani fogom!”

Csillaghegyi Általános Iskola, tanár:

„Szeretnénk köszönetet mondani önöknek is a szervezés miatt! Minden gyermek nagyon élvezte, sok hasznos gondolattal gyarapodtunk, új információkat tudtunk meg, amiket remélhetőleg minden gyerek hasznosítani fog!”

Debrecen, egyetemi tanár:

„Köszönöm, hogy meghallgathattuk XY előadását! Gondolatébresztő volt mindenki számára és az előadás közben, után elhangzó kérdések mellett, láttam, hogy volt aki az előadás után is megvárta az előadót. Remélem, lesz még hasonlóra lehetőség! Minden félévben vannak olyan tanárszakos csoportjaim, akik számára hasznosak lennének ezek az információk és sokat számít az is, hogy ezeket kitől hallják. Nagyon számít a hitelesség és ebben az előadó kétség kívül a csúcson van. Szóval remélem, lesz folytatás!”

 

Az előadások végén a hallgatósággal rövid elégedettségi kérdőívet töltetünk ki, hogy lássuk, mi tetszett nekik a legjobban, mit hiányoltak stb. Ezek a visszajelzések sokat segítenek nekünk tananyagunk és óráink további fejlesztésében!