Nemzetközi fórumon olvasható a Saferinternet.hu program oktatójának cikke!

  Örömmel jelentjük, hogy már hatodik alkalommal jelent meg a Better Internet for Kids – kiadvány*, de most először szerepel benne hazai munkatársunk cikke! Dr. Kollár Csaba önkéntes oktatónk írása a  felsővezetők online adatait megkörnyékezők egyik trükkjéről szól, amikor is a vezetők gyermekeinek online elért bizalmával élnek vissza. Címe: Gyermekek a pszichológiai manipulátorok hálójában.

  A cikkben  érdekesen, izgalmasan, tanulságosan írja le ezt a jelenséget dr. Kollár Csaba. A BIK Bulletin-ben angolul, alább magyarul olvasható az írás.  Megjelenik Facebook-oldalunkon is, köszönjük a megosztásokat!

 Gratulálunk és várjuk a további cikkeket a hazai munkatársaktól!

 

  *Better Internet for Kids Bulletin- BIK-Bulletin, BIK- Közlöny:

  A  hírlevélként megjelenő, információkban gazdag kiadványnak  célja  mozgalmunk híreit, a különböző országok szervezeteinek tevékenységeit és gondolatait eljuttatni a szereplőkhöz, döntéshozókhoz, résztvevőkhöz, érdeklődőkhöz.   A negyedéves közleményt egész Európában és azon túl is olvassák.  Az egyes számokban összegyűjtve olvashatóak (angolul)  a hírek, kutatások és a különféle forrásokból származó információk a gyermekek és fiatalok internetbiztonságának témaköréről.

Érdemes beleolvasni, hogy mivel foglalkoznak az egyes  európai Biztonságosabb Internet Központok, kutatási szervezetek, az ipari partnerek, a politikai döntéshozók és a szakértők, mivel tudják egymás munkáját segíteni.

(Aki szeretne feliratkozni a hírlevélre, vagy kollégáit feliratkoztatni: itt megteheti, csupán az e-mail cím és neve megadásával:


Ha egyéb kérdés, felvetés, vagy kapcsolatfelvételi  szándék miatt írna nekik valaki, akkor  erre a címre küldjön e-mailt: bik-info@eun.org>.