Biztonságos Internet Nap Magyarországon 2016. február 9.

A VILÁGSZERTE MEGRENDEZETT BIZTONSÁGOS INTERNET NAP ESEMÉNYEIHEZ CSATLAKOZVA A NEMZETKÖZI GYERMEKMENTŐ SZOLGÁLAT SZÁMOS PROGRAMMAL ÉS KAMPÁNNYAL KÉSZÜL 2016 FEBRUÁR 9-ÉRE.

 

 

PROGRAMJAINK

  •  Videópályázat – Videópályázatot írtunk ki diákok számára, melyre 17 pályamunka érkezett. A műveket szakmai zsűri értékeli, a díjátadóra pedig a Biztonságos Internet Nap központi rendezvényén kerül sor. A díjazott videók február 2-től megtekinthetők Youtube-csatornánkon.

  • Játsszunk együtt! társasjáték kampány – Célunk, hogy új ingyenes társasjátékunk, a Lájkvadász minél több iskolába eljusson az ország egész területén, és a diákokat az online technológiák biztonságos használatára ösztönözze. A hirdetés letölthető itt

  • Közösségi média kampány – Csatlakozzon Facebook eseményünkhöz! A már jól ismert Saferinternet Magyarország oldal mellett elindult a fiatalok által szerkesztett Youth Panel Facebook oldalunk is.

  • Biztonságos Internet Nap központi esemény – Szeretettel várjuk az internetbiztonsági szakembereket, pedagógusokat és a sajtó képviselőit február 9-én délelőtt a Radisson Blu Béke Hotelbe szakmai kerekasztal beszélgetésre majd a videópályázat díjátadójára. Emellett szívesen fogadunk gyerekekkel foglalkozó civil szervezeteket, hiszen szórólap és stand kihelyezésére is van lehetőség. 

  • Töltse le Ön a Biztonságos Internet Nap logóját és ossza meg honlapján vagy közösségi oldalán, hogy minél többen elgondolkodjanak azon, mit tehetnek azért, hogy az internet jobb és biztonságosabb legyen!

KAPCSOLAT

PROGRAMOK MÁS ORSZÁGOKBAN