Meghackelt gyerekek? Avagy hogyan jutnak el a gyerekek bizalmán át a cégvezetők adataihoz?

  Örömmel jelentjük, hogy már hatodik alkalommal jelent meg a Better Internet for Kids – kiadvány*, de most először szerepel benne hazai munkatársunk cikke! Dr. Kollár Csaba önkéntes oktatónk írása a  felsővezetők online adatait megkörnyékezők egyik trükkjéről szól, amikor is a vezetők gyermekeinek online elért bizalmával élnek vissza. Címe: Gyermekek a pszichológiai manipulátorok hálójában. A cikkről és a kiadványról a címre kattinva lehet többet olvasni!

 

Meglepődnek a felnőttek az online világ megismerésekor - a saferinternet.hu program eredményei

Beszámoló a Safer Internet Program 2015-ös évi eredményeiről

 

Budapest, 2016. június 30. - Az Európai Unió Safer Internet Programjának (SÍP) hazai konzorciuma összesítette a 2015-ös tevékenységét. A korábbi évekhez hasonlóan a konzorcium tavaly is kötetlen, játékos, interaktív formában hívta fel a szülők, pedagógusok, gyermekek figyelmét az internethasználatból fakadó esetleges veszélyekre és azok kivédésének lehetőségeire.

 

 

Biztonságos Internet Nap központi rendezvény

2016-02-03

Hekkerbemutató, videóverseny díjkiosztó és kerekasztal beszélgetés az aktuális internethasználati problémákról... ez mind lesz a Biztonságos Internet Nap központi rendezvényén 2016. február 9-én!

Játsszunk együtt! társasjáték kampány a Biztonságos Internet Napon

2016-01-28

Célunk, hogy új ingyenes társasjátékunk, a Lájkvadász minél több iskolába eljusson az ország egész területén, és a diákokat az online technológiák biztonságos használatára ösztönözze. 

Biztonságos Internet Nap Magyarországon 2016. február 9.

2016-01-28

Február 9-én rendezik meg a Biztonságos Internet Napot világszerte. A magyar eseményeket a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat koordinálja.

Safer Internet Videópályázat

A Safer Internet konzorcium videópályázatot ír ki fiatalok számára három izgalmas témában.