Így változtatja meg a fiatalok életét a közösségi média - az origo.hu cikke

Forrás: pexels.xom

 

A cikkben megszólaló két fiatal lány a szorgalmával, tudásával, önfejlesztéssel, önismerettel, előnyös külső adottságaira  is építő tudatos  médiahasználattal építette fel sikeres életét, "személyes márkáját". A biztonságos internethasználatról, a kihasználható előnyökről - sokat lehet tőlük tanulni. Felnőttnek, gyereknek egyaránt. Az origo.hu - Balogh Tamás Márk -  cikkének ajánlója és linkje a címre kattinva érhető el.

 

Nemzetközi médiakonferencia lesz szeptember 27-29-én, Balatonalmádiban

 

 

 A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat minden évben szervez egy nemzetközi médiakonferenciát.Idén a IX. Nemzetközi Médiakonferenciára 2017. szeptember 27-29-én kerül sor, a Balatonalmádi Hotel Bál Resort-ban, a volt Ramada Hotel Lake Balaton-ban. A címre kattinva ld. a részletek. 

 

Internetbiztonságról is oktatnak az EgészségParton

  Az egészséges életmódhoz hozzátartozik az egészséges arányú digitális életvitel. Az online térben töltött idő,a digitális kommunikáció, a digitális ismeretek megszerzése, a biztonságos internethasználat- ez is témája lesz a Safer Internet Program oktatóinak előadásán,  az EgészségPart című újbudai rendezvényen kétszer is elérhető lesz, a Fiatal Családosok Egyesülete sátrában.

 

Önkéntes kommunikációs gyakornokot keresünk!

 

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Safer Internet Program (SIP) Youth Panel csapata pályázatot hirdet „önkéntes kommunikációs gyakornoki pozíció” betöltésére. Részletekért katt a címre!

Kitelepülés a Városligeti Gyermeknapon, 2017-ben, fotó : Gordon Eszter

Pályázati felhívás -  A Safer Internet Program felhívása 13-19 éves fiatalok részére-határidő: 2017. szept. 30.

  

A hazánkban 2009 óta futó Safer Internet Program Youth Panel csapata új tagok jelentkezését várja. Adj hangot a véleményednek, oszd meg tapasztalataidat és add át tudásodat kicsiknek és nagyoknak az internet világáról! Részletekért katt a címre!

 

Kitelepülés a Városligeti Gyermeknapon, középiskolás önkéntesünk gyerekkekkel foglalkozik a Safer Internet Sátorban

Fotó: Gordon Eszter

Megújult a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) honlapja

Megújulva, új arculattal jelentkezik a huszonhét éves Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) – www.gyermekmento.hu - honlapja. Kattintson a cikk címére a részletekért!

 

Az ATV -ben szerepelt a Safer Internet Program munkatársa

 

   Az internet biztonságos használatáról is beszélt dr. Baracsi Katalin jogász, internetbiztonsági szakértő, a Safer Internet Program külső tanácsadója.az ATV csatorna műsorában 2017. július 12-én, Bombera Krisztina és Kárász Róbert műsorvezetővel. A tartalmas, pörgős beszélgetésért katt a címre! 

Már lehet jelentkezni a IX. Nemzetközi Médiakonferenciára, ne hagyja ki Ön sem!

 

  A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat minden évben szervez egy nemzetközi médiakonferenciát. Idén a IX. Nemzetközi Médiakonferenciára 2017. szeptember 27-29-én kerül sor.A konferencia ingyenes. A részletekért katt a címre. A cikk folyamatosan frissül! 

 

Oktatónk, Kovács Márta munkában

Oktatónk, Kovács Márta a 2017 -es nyár hőségtől terhelt napjain dolgozik, az ő fotóin keresztül mutatjuk be most a Safer Internet Program keretén belül végzett munkáját.  Katt a címre!